Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «امتداد نیوز»
2024-05-05@00:03:53 GMT

اولویت‌بندی رویکردها و برنامه‌های سداد

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۶۹۸۶۲

اولویت‌بندی رویکردها و برنامه‌های سداد

به گزارش امتداد نیوز، در این جلسه که با حضور مدیرعامل، معاونان و مدیران ارشد بانک ملی ایران و شرکت داده ورزی سداد برگزار شد، حمیدرضا مختاریان مدیرعامل شرکت داده ورزی سداد در آغاز جلسه به ارائه رویکردها و برنامه‌های کلان سازمان متناسب با اتمسفر تکنولوژیکی جهان پرداخت. 

مختاریان با اشاره به ظهور انقلاب صنعتی چهارم، خاستگاه‌ها، مفاهیم و تکنولوژی‌های آن را برشمرد و به بررسی تحلیلی تحولات بانکی و بانکداری نسل سوم پرداخت و قابلیت‌های دیجیتال متمایز را نقطه تمرکز بانک‌ها در این دوره دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

مدیرعامل سداد ضمن ترسیم افق‌های حرکت این شرکت از بازسازماندهی چارت سازمانی در راستای تحقق اهداف سازمان خبر داد.

مختاریان توسعه سرمایه انسانی مبتنی بر مدل RESPECT و برنامه‌ریزی چابک با پیاده‌سازی تکنیک OKR را از ملزومات مهم پیشرفت سازمان دانست.

در ادامه معاون عملیات و معاون نرم‌افزار سداد برنامه سال۹۷ شرکت را طی گزارشی ارائه کردند.

محمدرضا حسین‌زاده مدیرعامل بانک ملی ایران ضمن تایید رویکردها و اهداف عملیاتی سداد، اولویت‌های عملیاتی بانک ملی را تبیین کرد.

وی تمایز و خلاقیت را از عوامل ضروری رقابت در بازار دانست و از تغییرات به‌وجود آمده در سداد ابراز خرسندی کرد.

در بخش دیگری از این جلسه مسعود خاتونی عضو هیات‌مدیره و معاون فناوری بانک ملی ایران از اراده راسخ فناوری اطلاعات بانک ملی ایران در پیشبرد اهداف و اولویت‌های تبیینی خبر داد و پیوند، همدلی و حمایت مدیران ارشد بانک ملی از سداد در مقطع کنونی را مثال‌زدنی و تکرار ناشدنی دانست.

در ادامه مدیرعامل بانک ملی و همراهان در جلسه برنامه‌ریزی انتشار (release plan)  تیم محصول ” بام ” که متشکل از پرسنل تمام بخش‌های مرتبط با محصول “بام” است حاضر شدند و در جریان روند برنامه‌ریزی و تخصیص وظایف پروژه بام قرار گرفتند.

حسین‌زاده ضمن استقبال از روش برنامه‌ریزی به‌کارگرفته شده آن را چابک، اثر بخش و مبتنی بر خرد جمعی و به‌دور از بوروکراسی‌های متدوال اداری دانست و از تیم ” بام” و رویکردهای نوین برنامه‌ریزی آن تقدیر کرد.

انتهای پیام

true برچسب ها : بانک ملی تکنولوژي شرکت داده ورزی سداد true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۶۹۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک فرد را در چه سنی می‌توان «پیر» دانست؟

به گزارش صدای ایران از یورونیوز،تیمی از دانشمندان آلمان، ایالات متحده آمریکا و لوکزامبورگ داده‌های بیش از ۱۴ هزار نفر را که در یک تحقیق طولانی‌مدت شرکت کرده بودند، مورد بررسی قرار دادند.

شرکت‌کنندگان در این تحقیق بین سال‌های ۱۹۱۱ تا ۱۹۷۴ میلادی به دنیا آمده و متعلق به نسل‌های مختلف بودند. این افراد که بین ۴۰ تا ۱۰۰ سال داشتند، طی یک دوره زمانی ۲۵ ساله به ۸ پرسش پاسخ می‌دادند.

یکی از سوالات اصلی این بود که «در چه سنی کسی را پیر توصیف می‌کنید؟»

متولدین سال ۱۹۱۱ میلادی در پاسخ به این سوال گفتند که پیری به طور متوسط در سن ۷۱ سالگی شروع می‌شود؛ و هنگامی که همین پرسش از متولدین سال ۱۹۵۶ میلادی پرسیده شد که اکنون به سن ۶۵ سالگی رسیده بودند، آنها آستانه پیری را سه سال دیرتر دانستند و ۷۴ سالگی اعلام کردند.

مارکوس وتشتاین، عضو این تیم تحقیق در گزارشی می‌نویسد: «امید به زندگی افزایش یافته است و برخی از جنبه‌های سلامت نیز در طول زمان بهبود یافته است؛ به طوری که افراد در سنین خاصی که در گذشته پیر محسوب می‌شدند، اکنون دیگر مسن تلقی نمی‌شوند.»

همین روند در سطح فردی نیز مشاهده شد. بگونه‌ای که هر شرکت کننده پس از چهار یا پنج سال مسن‌تر شدن، تخمینش را برای شروع سالمندی یک سال افزایش می‌داد. زنان نیز آستانه پیری را بطور متوسط حدود دو سال دیرتر از مردان درنظر می‌گرفتند.

فاکتور‌های دیگری نیز وجود داشتند که بر تخمین فردی افراد تأثیر می‌گذاشتند؛ مثلا افرادی که مشکل سلامتی داشتند، تنهاتر بودند یا «احساس می‌کردند» مسن‌تر هستند، عموماً معتقد بودند مرحله کهولت زودتر شروع می‌شود.

به گزارش یورونیوز، البته این مطالعه دارای محدودیت‌هایی نیز بود؛ از جمله اینکه شرکت‌کنندگان همگی از یک کشور یعنی آلمان بودند. همچنین این احتمال وجود دارد که در فرهنگ‌های غیر اروپایی، «پیری» به گونه‌ای متفاوت دیده و توصیف شود.

در عصر حاضر، انسان‌ها طولانی‌تر از همیشه زندگی می‌کنند و با ادامه بهبود کیفیت زندگی و سلامت، احتمالا رسیدن به یکصدمین سالگرد زندگی بسیار رایج‌تر خواهد شد؛ به طوری که مردم شروع به طرح این سوال می‌کنند که آیا برای زندگی انسان محدودیتی وجود دارد یا خیر.

دیگر خبرها

  • سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟
  • برگزاری رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • ۱۱۶۰ پروژه در سبد پروژه‌های سالانه شهر اصفهان است/ هیچ پروژه‌ای نباید معطل طراحی بماند
  • یک فرد را در چه سنی می‌توان «پیر» دانست؟
  • مدیرعامل شرکت پتروایران منصوب شد
  • رادان: دشمن درحال برنامه‌ریزی برای از بین بردن عفاف و حجاب است
  • دشمن درحال برنامه‌ریزی برای از بین بردن حجاب است
  • دشمن در حال برنامه ریزی برای از بین بردن عفاف و حجاب است
  • اولویت اصلی دولت آموزش و پرورش است
  • اولویت مجلس آینده باید معیشت مردم و بهبود وضعیت اشتغال باشد