Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-05@05:26:51 GMT

اپلیکیشن "بله" در آینده جایگزین تلگرام می شود

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۳۴۰۹۸۶


به گزارش پارسینه، فرامرز خالقی در نشست امروز خود با خبرنگاران با بیان اینکه شرکت دادهورزی سداد بزرگترین هلدینگ فناوری اطلاعات کشور در حوزه بانکی است، گفت:این هلدینگ ۳۵۰ سرویس بانک ملی را در ۵ حوزه معاونت مختلف پوشش می‌دهد و بالغ بر ۲۵۰۰ پرسنل دارد.

وی با بیان اینکه بانک ملی اکنون ۳۰ میلیون مشتری و ۶۲ میلیون حساب بانکی در کشور دارد، اظهار داشت: سداد نیز رتبه نخست نوآوری برتر بانک در ششمین همایش بانکداری الکترونیک در سال گذشته را کسب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خالقی ادامه داد: شرکت داده ورزی سداد قصد دارد به قطب فناوری کشور تبدیل شود از این رو اکنون اپلیکیشن "بله" تحت پوشش بانک ملی تنها اپلیکیشنی است که دارای مجوز مخابرات است و قطعی ندارد.

وی درباره فراگیری اپلیکیشن بله نیز تاکید کرد: این اپلیکیشن تا شب گذشته از سوی ۲۲۸ هزار کاربر نصب شده و در ۱۱ هزار و ۵۰۰ کانال و ۱۱ هزار و ۵۰ گروه به اشتراک گذاشته شده است.

مدیرعامل شرکت داده‌ورزی سداد عنوان کرد: پیش از این مصوبه شورای عالی مجازی اجازه مراودات مالی بر روی اپلیکیشن را نمی‌داد، اما شرکت داده ورزی سداد با هماهنگی‌های صورت گرفته با وزیر ارتباطات، این موضوع را رفع کرد و درنهایت وزیر به این نتیجه رسید که می‌توان از اپلیکیشن "بله" به عنوان جایگزینی برای تلگرام استفاده کرد.

خالقی درباره امکان سوء‌استفاده از این اپلیکیشن نیز تاکید کرد: نخستین دغدغه برای فراگیر کردن این اپلیکیشن شناساندن آن به مردم و سپس تضمین امنیت آن بود. زیرا چند ماهی است که مسئولان کشور بر وارد کردن اطلاعات و شماره حساب مردم بر روی سایت‌ها و اپلیکیشن‌ها هشدار می‌دهند، اما باید گفت که بله یک اپلیکیشن تحت‌پوشش بانک ملی وبا زیرساخت سامانه بام بانک ملی است.

وی اظهار داشت: صحبت از عدم امکان سوء‌استفاده در فضای مجازی می‌تواند تنها یک وهم باشد و همواره نگرانی‌هایی برای هک‌شدن وجود دارد، اما ما باید به عنوان مسئولان امنیتی همواره به روز باشیم.

مدیرعامل شرکت داده‌ورزی سداد با اشاره بر خدمات درخواست پول اپلیکیشن بله، خاطرنشان کرد: تنها یک مورد خدمات این اپلیکیشن درخواست پول است که ظرف یک ماه گذشته بر روی آن نصب شده است که به کمک این خدمت، ارگانی مانند یک موسسه خیریه می‌تواند حساب فرد مستحق را در اپلیکیشن قرار داده و از سویی برای تمام اعضای خود یک پیام مشترک ارسال کند تا کمک‌هایی به حساب این فرد از سوی خیرین واریز شود.

"بله" اولین اپلیکشن پیام‌رسان فارسی و ایرانی است که خدمات پرداخت درون برنامه‌ای را برای کاربران فراهم کرده است. این اپلیکیشن ترکیبی از خدمات پرداخت و امکانات مالی و گفتگو آنلاین را به‌صورت همزمان دارا است.

بخش پیام رسانی این اپلیکیشن مانند تلگرام است که به کاربر امکان ارسال پیام، عکس، فیلم و فایل را می دهد. همچنین افراد می توانند در این اپلیکیشن، گروه و یا کانال تشکیل دهند، افراد را بر اساس نام و یا شماره موبایل جستجو کنند و دوستان و آشنایانشان را به لیست مخاطبانشان اضافه کنند.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۴۰۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وب‌سایت‌هایی که برای هک اکانت تلگرام استفاده می‌شوند

کارشناسان مرکز Solar AURA که در زمینه امنیت اطلاعات تخصص دارد، نسبت به وجود وب سایت‌های مشکوکی که برای هک کردن حساب‌های تلگرام و سرقت داده‌های آن ها استفاده می‌شود، هشدار دادند.

کارشناسان این مرکز اعلام کردند که توانسته‌اند بیش از ۳۰۰ وب‌سایت مشکوک را که برای هک حساب‌های کاربران در تلگرام استفاده می‌شوند، کشف کنند و این سایت‌ها معمولاً برای آپلود تصاویر از طریق اینترنت استفاده می‌شوند.

به گفته کارشناسان، اکثر سایت‌های فوق در دسامبر سال گذشته ایجاد شده اند و شبیه به برخی از وب سایت‌های معروفی هستند که برای آپلود تصاویر استفاده می‌شوند و حاوی صد‌ها هزار تصویر مرتبط با موضوعات مختلف مانند انیمیشن، طبیعت، آشپزی و چیز‌های دیگر هستند.

به گفته متخصصان، آنچه در مورد سایت‌های فوق، خطرناک است این که داده‌ها یا تصاویر موجود در آن به نرم افزار‌های مخرب مرتبط می‌شوند به محض این که کاربر برای دیدن آن یا یافتن منبع اصلی آن بر روی آن کلیک کند، لینکی ظاهر می‌شود که او را به یک سایت کلاهبرداری تبدیل می‌کند و می‌توان از طریق اکانت تلگرام به آن دسترسی پیدا کرد. اگر کاربر کد امنیتی حساب را وارد کند، هکر‌ها می‌توانند به اطلاعات پروفایل موجود در آن دسترسی داشته باشند و حتی به تنظیمات بسته شدن حساب دسترسی پیدا کنند.

منبع: نووستی

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • قهرمانی رشید و شکست کشتی‌گیر بانک شهر در انتخابی روسیه
  • تخصیص ارز برای واردات تاکسی‌های برقی از سوی بانک مرکزی
  • تخصیص ارز تاکسی‌ های برقی تهران توسط بانک مرکزی
  • شهردار تهران: تخصیص ارز واردات ۲ هزار خودرو برقی توسط بانک مرکزی صورت می گیرد
  • تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران توسط بانک مرکزی
  • وب‌سایت‌هایی که برای هک اکانت تلگرام استفاده می‌شوند
  • جزئیات هوش مصنوعی آیفون لو رفت!
  • پادکست| تحلیل بازار طلا و ارز در هفته دوم اردیبهشت/ روند بازار‌ها در هفته آینده چگونه است؟
  • قابلیت قدیمی تلگرام به اسنپ‌چت رسید!
  • کمربند ایمنی را ببندید تا زنده بمانید! (عکس)