Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-05@07:25:33 GMT

جزئیاتی از عملکرد بزرگترین هلدینگ بانکی کشور

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۳۰۹۸۸۵

جزئیاتی از عملکرد بزرگترین هلدینگ بانکی کشور


به گزارش پارسینه ، فرامز خالقی در ابتدای برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت داده ورزی سداد گفت: این مجمع در حضور بازرس قانونی و حسابرس معتمد سازمان حسابرسی، گزارش مقبول دریافت کرد که این گزارش، برگ زرینی در تاریخ این شرکت محسوب می شود.

مدیرعامل شرکت داده ورزی افزود: هلدینگ سداد، ۴ شرکت پارس، پاس، فارس و توسعه پیشگامان پویا را شامل می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه ۷۶ درصد سهام شرکت داده ورزی سداد به بانک ملی ایران و ۲۴ درصد به شرکت خدمات انفورماتیک بانک تعلق دارد، خاطرنشان کرد: این شرکت متولی حوزه فناوری و ارتباطات بانک ملی است.

خالقی با تاکید بر اینکه سداد با بیش از ۲۵۰۰ پرسنل بزرگترین هلدینگ بانکی به شمار می رود، اظهارداشت: ۸۰ درصد نیروهای متخصص این شرکت را جوانان زیر ۴۰ سال تشکیل می دهند.

مدیرعامل شرکت داده ورزی سداد در ادامه بر استقرار کامل بانکداری الکترونیک در کشور تاکید کرد و گفت: بانکداری روی شبکه های اجتماعی مورد اجماع کارشناسان بانکی است و به نظر می رسد حد اکثر تا ۱۰ سال آینده امکان عدم استفاده از شعبه در کل دنیا پیاده سازی می شود که ما هم در این راستا، در حال گام برداشتن جدی در این راه هستیم.

وی توضیح داد: بانک ملی ایران با بیش از ۳۴۰۰ شعبه به عنوان بزرگترین بانک کشور دنبال تغییر رویکرد در این راستا است.

خالقی اعلام کرد: « بام » و « بله » نسل جدید سامانه بانکداری اینترنتی بانک ملی است که با فضایی کاملاً متفاوت از آنچه تاکنون مشتریان از اینترنت بانک ملی می‌شناختند، به مشتریان بانک ملی خدمات ارایه می‌دهد.

به گفته مدیرعامل شرکت داده ورزی سداد،" بام " تاکنون چیزی حدود بیش از یک میلیون و دویست هزار نفر عضو دارد و یکی از ویژگی های خاص آن این است که ۱۰ درصد تراکنش های بانک روی این اپلیکیشن انجام می شود.

وی با بیان اینکه برای افزایش کاربر سامانه بام نیز ما بازار هدفمان مشتریان بانک ملی هستند، تاکید کرد: اگر ما بتوانیم ده درصد از حدود سی میلیون مشتری بانک ملی را ملاک عضویت در سامانه قرار دهیم، این خود یک بازار هدف خیلی خوبی است و برای تایید این حرف شاهد تبلیغاتمان در این زمینه هستید.

خالقی ادامه داد: وظیفه ما و تمامی فعالان حوزه فناوری اطلاعات بانکی این است که در داخل کشور به‌موقع نوآوری‌ها را شناسایی کنیم و در مرحله بعد این نوآوری‌ها را متناسب با شرایط و ضوابط داخلی بومی‌سازی و سپس سرویس‌های مبتنی بر این نوآوری‌ها را ارائه کنیم و با بهبود تجارب کاربری مشتریان سعی در ایجاد رضایتمندی هرچه بیشتر آنان و افزایش مشتریان در این حوزه گردیم.

وی در پایان گفت: بانک مرکزی ایران نیز لازم است یک تعادل و نظمی را در ایجاد مقررات و همچنین حذف مقررات زائد به‌منظور ترویج نوآوری در حوزه بانکی داشته باشد و این فعالیت‌ها را در سریع‌ترین زمان ممکن به انجام برساند، زیرا تکنولوژی آن‌قدرها صبر و تعلل ندارد و هرگونه تأخیری در این زمینه موجبات عدم رشد مناسب خواهد بود.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۰۹۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند

به گزارش خبرگزاری مهر، علی محمد روستا ظهر پنجشنبه در نشست با بانک‌های استان در راستای پرداخت تسهیلات مسکن روستایی، افزود: نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی ضرورت دارد.

وی با بیان اینکه تسهیلات اگر در جای درست خود هزینه شود، دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود، گفت: انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند.

روستا اظهار داشت: میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم سازی واحدهای روستایی در سطح کشور، ۵۵ درصد و در استان ۶۲ درصد است که این امر نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است.

وی افزود: پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن به متقاضیان باید در زمان کمتری انجام شود و بانک‌های استان زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند.

روستا یادآور شد: از مجموع یکهزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله سی سخت، دچار خسارت شدند، ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است و پیگیری برای اختصاص اعتبار به این واحدها انجام شده است.

کد خبر 6095034

دیگر خبرها

  • مراقب همراه بانک‌های جعلی باشید
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲ شد
  • جزئیات توافق‌های بانکی ایران و روسیه
  • تورم ترکیه چقدر است؟
  • شکست نفت در فرار از بزرگترین کاهش هفتگی ۳ ماه گذشته
  • بین منافع پست بانک ایران و کارکنان بانک مرزی وجود ندارد
  • بازدید ابدالی از «مرکز ارتباط با مشتریان» بانک سینا
  • نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۵ درصد رسید + جدول
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟